OliveMagazine

Η ελληνική παράδοση θέλει στο πασχαλινό τραπέζι να πρωταγωνιστούν πιάτα με αρνί ή κατσίκι, ωστόσο υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, όπως αυτή η υπέροχη συνταγή με γαλοπούλα.

Ο αγαπημένος μας γύρος στη σπιτική, πολύ νόστιμη εκδοχή του, σε συνταγή της Χριστίνας Πετράκη, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι αποτέλεσε μία από τις τρεις συνταγές που διακρίθηκαν στην κατηγορία Snack & Street Food, του μεγάλου διαγωνισμού μαγειρικής Cook...Eat...Love...Share & Win.

Χριστίνα Πετράκη Υλικά (για 2 άτομα) 3 ζυμαράκια για πίτες 1 μπριζόλα χοιρινού λαιμού 1 τομάτα, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 300γρ. γαλοτύρι 2 φύλλα φρέσκο πλατύφυλλο βασιλικό, ψιλοκομμένο 3 πατάτες, κομμένες για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι καπνιστή πάπρικα Διαδικασία Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αέρα για...

Απόρρητο Απόρρητο