OliveMagazine

Οι ασιατικές γεύσεις είναι από τις αγαπημένες μας. Σήμερα μαγειρεύουμε λαχταριστά noodles με γαρίδες, λαχανικά και σπιτική γλυκόξινη σάλτσα. Μια συνταγή από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Τα καλοκαιρινά φασολάκια γίνονται η βάση σε αυτή την απολαυστική σαλάτα με γαρίδες και κορόμηλα. Η βινεγκρέτ με λάιμ, σησαμέλαιο και μια ιδέα τσίλι ταιριάζει πολύ με τις γαρίδες και αρωματίζει υπέροχα αυτό το δροσερό πιάτο που μπορεί αν σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα.

Αγαπάμε τις ασιατικές γεύσεις. Μαγειρεύουμε λαχταριστά noodles με γαρίδες, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι. Μια συνταγή από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Από το φυτό της μπανανιάς μπορούμε να δημιουργήσουμε γεύση με τα φύλλα της που δημιουργούνται ως λαδόκολλα, δίνοντας μια φρέσκια και γλυκιά γεύση στο κρέας ή το ψάρι μας. Η φλούδα της μπανάνας δίνει μια φρουτένια γλυκύτητα ειδικά όταν τυλίξει τις γαρίδες μας.

Ένα απολαυστικά πλούσιο πιάτο ζυμαρικών. Πέννες, μπρόκολο, γαρίδες και λιαστές ντομάτες δίνουν ένα λαχταριστικό και θρεπτικό συνδυασμό για το καθημερινό τραπέζι.

Αυτό το ξεχωριστό γουακαμόλε, αρωματισμένο με μάραθο, ταιριάζει άψογα με τις γαρίδες και τον αχινό, δίνοντας ένα νόστιμο μεζέ που σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Απόρρητο Απόρρητο