Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας. Σουβλάκια κοτόπουλου με σαλάτα μάνγκο. Το μενού της εβδομάδας (23 έως 29/1)
ΣΥΝΤΑΓΗ
Πρασόπιτα με χωριάτικο φύλλο, ελιές και πορτοκάλι
ΚΡΑΣΙ
Ο αισθησιασμός του Pinot Noir σε 5 ελληνικές ετικέτες
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Τα 5 λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν μαγειρεύετε μοσχαράκι κατσαρόλας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
6 τρόποι να κάνετε την παραμονή σας στην κουζίνα πιο διασκεδαστική
#TAGS
2023
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ
CUCINA CARUSO
Food Culture
6 τρόποι να κάνετε την παραμονή σας στην κουζίνα πιο διασκεδαστική
Τι θα φάμε σήμερα;
30'
Σαλάτα με ψητές γλυκοπατάτες, λουκάνικο και πιπεριές
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Aυγά ποσέ πάνω σε τηγανίτες με φέτα και ντομάτα
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
40'
Σαλάτα με noodles, τζίντζερ και κοτόπουλο
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
3:30'
Χοιρινό μπούτι στο φούρνο με ουίσκι και μπράντι
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
45'
Vegan πιλάφι με σπαράγγια
ΓΙΑ VEGANS
45'
Μηλόπιτα σε φύλλο κρούστας
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συμβουλές
Γαλλική μαρέγκα βήμα βήμα από τον Στέλιο Παρλιάρο
Πώς να φτιάξετε καφέ Americano
Εξοικονόμηση ενέργειας: Έξι παρεμβάσεις που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα
Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν μαγειρεύονται σε φριτέζα αέρος
Ο τρόπος που κόβετε τα κρεμμύδια αλλάζει τη γεύση τους
Πώς να φτιάξετε πόριτζ με σταγόνες σοκολάτας
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βιντεο
Flan parisien α λα ελληνικά από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα κλασικό γαλλικό γλυκό με ελληνικά στοιχεία που απογειώνουν την απόλαυση
ΟΛΑ ΤΑ Βιντεο
Cucina Caruso
Λαζάνια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του μαγειρέματος αυτού του γευστικού υλικού (+ συνταγές)
Μπέικον: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς αποκαλύπτει πώς η ακαταμάχητη νοστιμιά του αναδεικνύει γευστικά τα πιάτα μας (+συνταγές)
Κόκορας: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς εξηγεί πώς να μαγειρέψουμε νόστιμα το αγαπημένο μας πουλερικό (+συνταγές)
Εμπειρίες
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα πιο αφράτα και νόστιμα bao buns σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
4 Hands menu στη Hytra στις 30 και 31 Ιανουαρίου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Metameat: Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιάκος αλλάζουν την εικόνα των αλλαντικών στην Ελλάδα
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Αυτή την Κυριακή με το Θέμα «Εποχικά και Ελληνικά- Μαγειρικό Ημερολόγιο 2023»
Δημοφιλή
VIRAL VIDEOS
Viral: Πώς θα φτιάξετε το Kir Royale από το Emily in Paris
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
10 προϊόντα όλο γλύκα, χωρίς καθόλου ζάχαρη: μελάσα ροδιού, πουρές μήλου, χυμός Αγιωργίτικου και σιρόπι ζαχαροκάλαμου
ΘΕΜΑΤΑ
5 συνταγές για να μαγειρέψετε το ρύζι αλλιώς
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοφιλή
Viral: Πώς θα φτιάξετε το Kir Royale από το Emily in Paris
10 προϊόντα όλο γλύκα, χωρίς καθόλου ζάχαρη: μελάσα ροδιού, πουρές μήλου, χυμός Αγιωργίτικου και σιρόπι ζαχαροκάλαμου
5 συνταγές για να μαγειρέψετε το ρύζι αλλιώς
Θέματα
ΕΡΕΥΝΕΣ
Έρευνα: Τι κάνει τη σοκολάτα τόσο ακαταμάχητη;
ΘΕΜΑΤΑ
Γλυκά με καφέ: 10 συνταγές για τους απανταχού coffee lovers
ΘΕΜΑΤΑ
Πατάτες: 17 διαφορετικοί τρόποι να τις απολαύσουμε
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Αυτή την Κυριακή 29/1 μη χάσετε το Πρώτο Θέμα
Μαγειρεύουμε με τρουφάκια
Τρουφάκια σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια
Τρουφάκια με κανέλα, μέλι και καρύδι
Τρουφάκια σοκολάτα – σαμπάνια
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με τρουφάκια
Τρουφάκια σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια
Τρουφάκια με κανέλα, μέλι και καρύδι
Τρουφάκια σοκολάτα – σαμπάνια
Γκάλοπ
VIBER POLL
Γλυκό ή αλμυρό κέικ; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine;
VIBER POLL
Κοκτέιλ με ή χωρίς αλκοόλ; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr
VIBER POLL
Μπακλαβάς ή κανταΐφι; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;
Απόψεις
ΝΑΝΑ ΔΑΡΕΙΩΤΗ
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
«Γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι μέσα κι έξω από την κουζίνα»
ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ
Γιατί δεν σερβίρουν τηγανητές πατάτες τα «καλά» εστιατόρια; Η Θάλεια Τσιχλάκη απαντά.
Κρασί & Ποτό
Wine pairing: Πώς επηρεάζουν οι ταννίνες του κρασιού το ταίριασμά του με τα πιάτα μας
Old Fashioned, Manhattan, Rusty Nail: τρία κλασικά κοκτέιλ με ουίσκι
14 Μοσχοφίλερα που κοστίζουν κάτω από €14
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
Wine pairing: Πώς επηρεάζουν οι ταννίνες του κρασιού το ταίριασμά του με τα πιάτα μας
Old Fashioned, Manhattan, Rusty Nail: τρία κλασικά κοκτέιλ με ουίσκι
14 Μοσχοφίλερα που κοστίζουν κάτω από €14
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα;
30'
Σαλάτα με ψητές γλυκοπατάτες, λουκάνικο και πιπεριές
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Aυγά ποσέ πάνω σε τηγανίτες με φέτα και ντομάτα
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
40'
Σαλάτα με noodles, τζίντζερ και κοτόπουλο
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
3:30'
Χοιρινό μπούτι στο φούρνο με ουίσκι και μπράντι
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
45'
Vegan πιλάφι με σπαράγγια
ΓΙΑ VEGANS
45'
Μηλόπιτα σε φύλλο κρούστας
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα Διαφήμιση
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
VIDEOS
Flan parisien α λα ελληνικά από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ