OliveMagazine

Ολόφρεσκο ψαράκι, γαύρος στην περίπτωσή μας, μαριναρισμένος σε ξίδι και αλάτι, αρωματισμένο με άνηθο, κόλιανδρο και μπούκοβο θα γίνει ο καλύτερος μεζές μαζί με το ουζάκι ή τσιπουράκι σας.

Δύο μερακλίδικα μεζεδάκια κλασικά κι αγαπημένα, για να συνοδεύσετε το τσιπουράκι ή το ούζο σας με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αντέχουν πάνω από μία βδομάδα στο ψυγείο, οπότε μπορείτε τα απολαύσετε λίγο λίγο και με την ησυχία σας.

Ο μαρινάτος γαύρος φτιάχνεται πολύ εύκολα και είναι εξαιρετικός μεζές για τη μπίρα σας. Αντί να τον σερβίρετε σκέτο σε πιατάκια βέβαια, μπορείτε να φτιάξετε μαζί του και νόστιμες μπρουσκέτες.

Απόρρητο Απόρρητο