OliveMagazine

Αυτά τα ζουμερά φιλέτα που ψήνονται στο φούρνο με κολοκυθάκια, ντομάτα και γραβιέρα είναι ο τέλειος τρόπος για να φάνε λαχανικά και τα παιδιά.

Τα γεμιστά που αγαπά όλη η οικογένεια είναι σταθερή αξία στο ελληνικό τραπέζι. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ντομάτες και οι πιπεριές είναι στην εποχή τους.

Τα καλαμάρια γίνονται υπέροχα γεμιστά. Εδώ, τα γεμίζουμε με ρύζι και μπόλικα μυρωδικά και τα συνοδεύουμε με μια ωραία σάλτσα κρασιού.