OliveMagazine

Ο σεφ του βραβευμένου Aleria Γκίκας Ξενάκης ετοιμάζει ένα προσεγμένο ορεκτικό για τα τραπέζια των Γιορτών, με έμπνευση από την κλασική αστική ελληνική κουζίνα. Οι κροκέτες «κότα μιλανέζε» δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Οι πίκλες από λάιμ ανακατεμένες με το γιαούρτι δροσίζουν το πιάτο και του δίνουν οξύτητα, εξισορροπώντας την ένταση από το μείγμα μπαχαρικών.

Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας στο φούρνο. Συνοδεύονται με ψητά λαχανικά αρωματισμένα με βαλασαμικό ξίδι και σάλτσα γιαουρτιού με πιπεριές Φλωρίνης και μαϊντανό. Ελαφρύ πιάτο γεμάτο νοστιμιά, ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι.

Αν θέλετε μια πιο υγιεινή και σπιτική εκδοχή των αγαπημένων μας νάτσος, τότε η συνταγή αυτή θα γίνει η αγαπημένη σας! Ιδανικό συνοδευτικό για βραδιά με φίλους ή για ταινία στο σπίτι!

Οι μελιτζάνες της εποχής μαγειρεύονται αργά στην κατσαρόλα με πιπεριές μέχρι να μελώσουν, αρωματίζονται με φύλλα φρέσκου βασιλικού και συνοδεύονται με γιαούρτι και ρύζι basmati. Ένα απλό και νόστιμο πιάτο, ιδανικό για τα καλοκαιρινά γεύματα στην εξοχή και στην πόλη.

Κεμπάπ δια χειρός Λάμπρου Βακιάρου. Γρήγορο, πικάντικο, αρωματικό -το σουμάκ αποκάλυψη!- η απόλυτη healthy εμμονή για όλη την παρέα. Συνοδεύεται με σπιτικές αλάδωτες πιτούλες!

Απόρρητο Απόρρητο