Τα κλασικά και αγαπημένα γιουβαρλάκια σε παραλλαγή με κριθαράκι. Ένα δυναμωτικό, νόστιμο, εύκολο, γρήγορο -παρά τις φήμες- πιάτο για όλη την οικογένεια τα χειμωνιάτικα βράδια.
Τα κλασικά και αγαπημένα γιουβαρλάκια σε παραλλαγή με κριθαράκι. Ένα δυναμωτικό, νόστιμο, εύκολο, γρήγορο -παρά τις φήμες- πιάτο για όλη την οικογένεια τα χειμωνιάτικα βράδια.
Τα κλασικά γιουβαρλάκια είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά όλων! Δοκιμάσετε την παραλλαγή με μπακαλιάρο και λαχανικά. Θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι!
Τα γιουβαρλάκια, ένα κλασικό, χειμωνιάτικο φαγητό, μεταμφιέζονται.
Κανεντέρλι αλά τιρολέζε, τα ιταλικά γιουβαρλάκια λίγο πειραγμένα, από τον master chef Πάνο Ιωαννίδη.
Μία ξεχωριστή συνταγή για κοκκινιστά γιουβαρλάκια, με κιμά από κοτόπουλο Νιτσιάκος, που ταιριάζουν πολύ στο καθημερινό τραπέζι.
Μία διαφορετική συνταγή για τα διάσημα γιουβαρλάκια, που θα απολαύσετε πραγματικά.
Επειδή δεν αγαπάνε όλοι τις σούπες αυτά τα γιουβαρλάκια θα τα φτιάξουμε πιο στεγνά και θα τα σερβίρουμε με σάλτσα αβγολέμονο και λίγη πάπρικα.
Μια διαφορετική εκδοχή για τα γιουβαρλάκια, με πλιγούρι αντί για ρύζι. Θα σας ενθουσιάσουν με την πλούσια γεύση τους.
Εάν υπάρχει μια σούπα που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς σε κάθε κουταλιά αυτή είναι σίγουρα τα γιουβαρλάκια. Μπορείτε να τα κάνετε ντοματένια, αλλά με αβγολέμονο είναι πραγματικά η καλύτερη εκδοχή τους.
Οπτικά θυμίζουν γιουβαρλάκια. Στη γεύση όμως θα είναι σαν να τρώτε τους κλασικούς λαχανοντολμάδες, στην πιο εύκολη εκδοχή τους, αφού δεν χρειάζονται τύλιγμα.