OliveMagazine

Τα ζυμαρικά φούρνου είναι από τις αγαπημένες επιλογές όσων είναι λάτρεις του είδους. Ένα δεκάλεπτο στο φούρνο είναι αρκετό για να αποκτήσουν μια ελαφρώς τραγανή κρούστα ενώ η απαλή μπεσαμέλ που τα αγκαλιάζει συμπληρώνει τον πληθωρικό χαρακτήρα της συνταγής.

Μια πολύ νόστιμη πρόταση για συνοδευτικό που ταιριάζει πολύ ωραία σε πιάτα με πουλερικά αλλά και κρέας. Το μυστικό βρίσκεται στο ψήσιμο, με τις πατάτες να ψήνονται στον ατμό, στον φούρνο ατμού Electrolux EOB9956XAX, που φέρνει τον επαγγελματικό εξοπλισμό σπίτι σας.