Το σπανάκι εδώ σερβίρεται σε γκουρμέ εκδοχή και συνοδεύεται από μπεσαμέλ. Μπορεί να σερβιριστεί και σε επίσημο τραπέζι.
Το σπανάκι εδώ σερβίρεται σε γκουρμέ εκδοχή και συνοδεύεται από μπεσαμέλ. Μπορεί να σερβιριστεί και σε επίσημο τραπέζι.
Μοιάζει οπτικά με παστίτσιο αλλά είναι μια συνταγή με μπρόκολο, κοτόπουλο και απαλή μπεσαμέλ που θα αγαπήσετε εξίσου.
Οι χυλοπίτες εδώ γίνονται ογκρατέν με ψητές ντομάτες και μοτσαρέλα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας ενθουσιάσουν.
Ετοιμάστε τις πιο νόστιμες πατάτες ογκρατέν με μπέικον, μυρωδικά και Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνουν αξέχαστες.
Ένα υπέροχο γκρατέν ζυμαρικών, που μπορεί να σταθεί επάξια στο γιορτινό τραπέζι, ως η τέλεια γαρνιτούρα.
Μία συνταγή, που «μεταμορφώνει» το απλό μπρόκολο σε ένα πολύ σπέσιαλ πιάτο παρέα με τον σολομό.
Ένα υπέροχο συνοδευτικό για πουλερικά και κρέας.
Ένα νόστιμο γκρατέν με πατάτες και τυρί είναι πάντα ευπρόσδεκτο στο καθημερινό τραπέζι.
Ένα νόστιμο ορεκτικό που ανοίγει ιδανικά κάθε χειμωνιάτικο τραπέζι.
Ένα πληθωρικό και πολύ γιορτινό συνοδευτικό για τα ψητά κρέατα στο γιορτινό τραπέζι, που φτιάχνετε εύκολα με Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.