OliveMagazine

Μια διαφορετική σαλάτα ζυμαρικών από πέννες κόκκινης φακής, που συνδυάζονται υπέροχα με την κρύα σάλτσα κόκκινης πιπεριάς για να ένα πολύ γευστικό αλλά και υγιεινό και θρεπτικό αποτέλεσμα.

Μια... διαφορετική σαλάτα με τσιγαριαστά βλίτα και κοτόπουλο απάκι. Φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για το καθημερινό ή το κυριακάτικό σας τραπέζι.

Τα χανιώτικα καλτσούνια μεταμορφώθηκαν σε τρίγωνα και παντρευτήκαν μια από τις πιο κλασικές γεύσεις της πολιτείας του Jalisco στο Μεξικό. Τα χανιώτικα αβοκάντο, μαζί με τον μάραθο μας δίνουν μια κρητική εξωτική γεύση!

Ο μπακαλιάρος, το «ψάρι του βουνού», σιγοψήνεται σε σάλτσα τομάτας και πιπεριάς και μας μεταφέρει από το μεξικάνικο λιμάνι της Βερακρούζ στην Κρήτη, με τις τσακιστές ελιές και τα κρίταμα.

Οι λατρεμένες φλογέρες για όλη την οικογένεια σε έξτρα εκδοχή με φύλλο που ανοίγετε μόνη σας. Σε λίγα λεπτά είναι στο φούρνο και από εκεί, δεν θα προλάβουν να μπουν στην πιατέλα.

Σε αυτήν την εκδοχή, τα αγαπημένα μας σουτζουκάκια τηγανίζονται δημιουργώντας το πιο νόστιμο μεζεδάκι ιδανικό ακόμη και για την καθημερινότητά σας. Συνοδέψετε με τηγανητές πατάτες.

Απόρρητο Απόρρητο