OliveMagazine

Τα ζυμαρικά φούρνου είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα ενώ είναι δημοφιλής επιλογή και στο γιορτινό τραπέζι. Οι Πέννες ΟΜΙΚΡΟΝ, σωστό μαγείρεμα της σάλτσας και ελάχιστη ώρα στο φούρνο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας τους.

Στο Olive είμαστε μακαρονάδες και το αποδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ωραίο ποτ πουρί με λαχταριστές συνταγές για ζυμαρικά που αν είστε λάτρεις του είδους θα σάς κάνουν να θέλετε να τρέξετε στην κουζίνα με τα χίλια! Για πάμε!

Σε ένα επίσημο κάλεσμα ή στο κυριακάτικο τραπέζι η οικοδέσποινα βάζει όλη της τη μαστοριά στα πρώτα και φυσικά στα κυρίως πιάτα που τις περισσότερες φορές θέλουν λίγο παραπάνω κόπο για να είναι όλα στην εντέλεια. Υπάρχουν ωστόσο και λύσεις στην αγορά που όταν τις βάλετε στην κουζίνα και όλα...

Τα ζυμαρικά είναι από τις πιο αγαπημένες προσθήκες στο τραπέζι γιατί όπως και να τα μαγειρέψεις είναι υπέροχα. Όμως, μη μάς πείτε ότι ειδικά στο φούρνο δεν έχουν άλλη χάρη; «Ξεφουρνίζουμε», λοιπόν, εμείς τα καλύτερα και σάς κάνουμε το τραπέζι.

Μπορεί να μεγάλωσες με σπαγγέτι, κοφτό μακαρονάκι και παστίτσιο, η νόστιμη γκάμα των ζυμαρικών, όμως, ευτυχώς έχει πολλές ακόμα παραλλαγές. Αν θέλεις να παινεύεσαι ότι είσαι μακαρονάς, πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις τα βασικά.