OliveMagazine

Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται στην κλασική μεξικάνικη σάλτσα adobo και παίρνει όλα τα αρώματα μέχρι να μαλακώσει. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!

Ένα πιάτο ιδανικό για το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι. Το αρνάκι σιγομαγειρεύεται και τα κάστανα δένουν υπέροχα με την ντοματένια σάλτσα...

Φτιάχνουμε τον πιο κολασμένο κορμό χωρίς γλουτένη, χωρίς δημητριακά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς λιπαρα, μόνο με αγνή μαγεία φρούτων και καρπών της φύσης.

Ανάλαφρη και απολαυστική αυτή η τούρτα είναι ιδανικό επιδόρπιο για ένα γιορτινό γεύμα. «Πειράζουμε» την κλασική συνταγή και συνδυάζουμε το αγαπημένο αυστραλέζικο γλύκισμα με κάστανα, σοκολάτα και καραμελωμένα φιστίκια που απογειώνουν τη γεύση του.

Απόρρητο Απόρρητο