Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται στην κλασική μεξικάνικη σάλτσα adobo και παίρνει όλα τα αρώματα μέχρι να μαλακώσει. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!
Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται στην κλασική μεξικάνικη σάλτσα adobo και παίρνει όλα τα αρώματα μέχρι να μαλακώσει. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!
Ενα ριζότο εποχής με κάστανα, ιδανικό ακόμα και για το τραπέζι της γιορτής.
Ένα πιάτο με πρωταγωνιστή το χοιρινό που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο τραπέζι της γιορτής.
Με υπέροχη γεύση αλλά και με την μυρωδιά του κάστανου να κυριαρχεί, αυτά τα ταρτάκια συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ σας.
Ένα πιάτο ιδανικό για το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι. Το αρνάκι σιγομαγειρεύεται και τα κάστανα δένουν υπέροχα με την ντοματένια σάλτσα...
Ένα πιάτο με ρύζι, με γεμάτη γεύση που στέκεται άνετα στο καθημερινό αλλά και το κυριακάτικο τραπέζι.
Φτιάχνουμε τον πιο κολασμένο κορμό χωρίς γλουτένη, χωρίς δημητριακά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς λιπαρα, μόνο με αγνή μαγεία φρούτων και καρπών της φύσης.
Τραγανά αλμυρά μπισκότα, κατάλληλα για να συνοδεύσουν τα απεριτίφ τις γιορτινές μέρες και να μας ανοίξουν την όρεξη…
Μια νόστιμη συνταγή, με γεύση πληθωρική που σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις... Ιδανική για το κυριακάτικο ή το γιορτινό σας τραπέζι.
Ανάλαφρη και απολαυστική αυτή η τούρτα είναι ιδανικό επιδόρπιο για ένα γιορτινό γεύμα. «Πειράζουμε» την κλασική συνταγή και συνδυάζουμε το αγαπημένο αυστραλέζικο γλύκισμα με κάστανα, σοκολάτα και καραμελωμένα φιστίκια που απογειώνουν τη γεύση του.