OliveMagazine

Αναμφίβολα οι σαλάτες παίζουν τον δικό τους ρόλο στο γιορτινό τραπέζι και γι' αυτό τον λόγο σας έχω μια ξεχωριστή πρόταση για μια ιδιαίτερη σαλάτα που θα κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για μια ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με μια μοναδική βινεγκρέτ εσπεριδοειδών στολισμένη με ρόδι και κάστανα.

Τα μοσχαρίσια μάγουλα ταιριάζουν υπέροχα με τα κάστανα αλλά και το καπνιστό μπέικον, δίνοντας έτσι στο γιορτινό σας τραπέζι μια ξεχωριστή νοστιμια!

Αυτός ο κορμός με κάστανα και επικάλυψη από λευκή σοκολάτα είναι μία απολαυστική πρόταση για επιδόρπιο στο γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνουμε σοκολατένιο παντεσπάνι, σοκολατένια γέμιση συνδυασμένη με κάστανο και με σοκολάτα πιο εύκολα από πότε με τη ΓΙΩΤΗΣ.

Άλλη μια γλυκιά πρόταση για το γιορτινό τραπέζι σας. Ένα κέικ έξω από τα συνηθισμένα, στο οποίο συμπράττει η Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ με τα κάστανα και τα φουντούκια, σε έναν γευστικό συνδυασμό που δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Τα κάστανα είναι τώρα στην εποχή τους και γι' αυτό βρίσκουμε νόστιμους τρόπους να τα απολαμβάνουμε τόσο σε γλυκές όσο και σε αλμυρές συνταγές.

Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται σε κλασικό μεξικάνικο adobo (σάλτσα) με κάστανα και γαλομυζηθρα. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!

Απόρρητο Απόρρητο