Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται σε κλασικό μεξικάνικο adobo (σάλτσα) με κάστανα και γαλομυζηθρα. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!
Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται σε κλασικό μεξικάνικο adobo (σάλτσα) με κάστανα και γαλομυζηθρα. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!
Σήμερα μπορεί να έχουν απομείνει ελάχιστοι σε όλη την Ελλάδα, όμως στην Αθήνα του 1950 ο καστανάς ήταν ένας από τους πιο καλοπληρωμένους πλανόδιους πωλητές.
Ενα ριζότο εποχής με κάστανα, ιδανικό ακόμα και για το τραπέζι της γιορτής.
Ένα πιάτο με πρωταγωνιστή το χοιρινό που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο τραπέζι της γιορτής.
Οι υπαίθριοι ψήστες και οι γυρολόγοι που πουλούσαν βραστά κάστανα ήταν κάποτε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα.
Με υπέροχη γεύση αλλά και με την μυρωδιά του κάστανου να κυριαρχεί, αυτά τα ταρτάκια συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ σας.
Ένα πιάτο ιδανικό για το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι. Το αρνάκι σιγομαγειρεύεται και τα κάστανα δένουν υπέροχα με την ντοματένια σάλτσα...
Ένα πιάτο με ρύζι, με γεμάτη γεύση που στέκεται άνετα στο καθημερινό αλλά και το κυριακάτικο τραπέζι.
Φτιάχνουμε τον πιο κολασμένο κορμό χωρίς γλουτένη, χωρίς δημητριακά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς λιπαρα, μόνο με αγνή μαγεία φρούτων και καρπών της φύσης.