OliveMagazine

Τα καλαμάρια γίνονται υπέροχα γεμιστά. Εδώ, τα γεμίζουμε με ρύζι και μπόλικα μυρωδικά και τα συνοδεύουμε με μια ωραία σάλτσα κρασιού.

Σε... χρυσάφι φαίνεται ότι αποτιμάται μια μερίδα καλαμάρι στη Μύκονο, όπως διαπίστωσε Αμερικανός τουρίστας από το Brooklyn όταν ζήτησε τον λογαριασμό έπειτα από γεύμα που είχε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο του νησιού, στην παραλία Πλατύς Γυαλός.

Τα καλαμαράκια μαρινάρονται σε λεμόνι, θυμάρι καυτερή πιπερίτσα και ελαιόλαδο, ψήνονται στο φούρνο και κάνουν ένα ωραίο ανοιξιάτικο πιάτο σερβιρισμένα με πουρέ αρακά.

Απόρρητο Απόρρητο