Σε αυτή τη συνταγή αρωματίζετε τα καλαμαράκια με πέστο και τα σερβίρετε με αφράτο πουρέ από κουκιά.
Σε αυτή τη συνταγή αρωματίζετε τα καλαμαράκια με πέστο και τα σερβίρετε με αφράτο πουρέ από κουκιά.
Τα καλαμαράκια, τραγανά και πολύ νόστιμα, είναι ο καλύτερος μεζές ή κυρίως πιάτο με θέα θάλασσα!
Μακαρονάδα που συνδυάζει τα θαλασσινά με το χωριάτικο λουκάνικο, σε ένα «πάντρεμα» που μένει αξέχαστο!
Δεν υπάρχει πιο νόστιμος ουζομεζές από αυτά τα αρωματικά καλαμαράκια!
Τα καλαμάρια γίνονται υπέροχα γεμιστά. Εδώ, τα γεμίζουμε με ρύζι και μπόλικα μυρωδικά και τα συνοδεύουμε με μια ωραία σάλτσα κρασιού.
Μία ιδιαίτερη πίτσα που μυρίζει θάλασσα και ξεχωρίζει για τη νοστιμιά της.
Τα καλαμαράκια μαρινάρονται σε λεμόνι, θυμάρι καυτερή πιπερίτσα και ελαιόλαδο, ψήνονται στο φούρνο και κάνουν ένα ωραίο ανοιξιάτικο πιάτο σερβιρισμένα με πουρέ αρακά.
Ένα απλό, καθημερινό φαγάκι, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα. Η μόνη του παραξενιά, είναι η παρουσία των σπόρων του κόλιανδρου μαζί με το ρύζι και τα καλαμαράκια. Δίνει άλλη διάσταση στο φαγητό!
Μια ωραία πρόταση για ελαφρύ γεύμα, ιδανικό και για την περίοδο της νηστείας. Τα πικάντικα καλαμαράκια Safcol δίνουν σε αυτό το πιάτο απίστευτη νοστιμιά.
Ένα νόστιμο πιάτο που θα φέρει τη θάλασσα στο τραπέζι σας.