OliveMagazine

Τα καλαμάρια γίνονται υπέροχα γεμιστά. Εδώ, τα γεμίζουμε με ρύζι και μπόλικα μυρωδικά και τα συνοδεύουμε με μια ωραία σάλτσα κρασιού.

Τα καλαμαράκια μαρινάρονται σε λεμόνι, θυμάρι καυτερή πιπερίτσα και ελαιόλαδο, ψήνονται στο φούρνο και κάνουν ένα ωραίο ανοιξιάτικο πιάτο σερβιρισμένα με πουρέ αρακά.

Ένα απλό, καθημερινό φαγάκι, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα. Η μόνη του παραξενιά, είναι η παρουσία των σπόρων του κόλιανδρου μαζί με το ρύζι και τα καλαμαράκια. Δίνει άλλη διάσταση στο φαγητό!

Μια ωραία πρόταση για ελαφρύ γεύμα, ιδανικό και για την περίοδο της νηστείας. Τα πικάντικα καλαμαράκια Safcol δίνουν σε αυτό το πιάτο απίστευτη νοστιμιά.

Τα καλαμαράκια ταιριάζουν υπέροχα με το αρωματικό φινόκιο. Τα μαγειρεύουμε σε σάλτσα ντομάτας και αποδεικνύουμε ότι εκτός από εκλεκτούς μεζέδες κάνουν και εξαιρετικά κυρίως.