OliveMagazine

Τα Χανιά παράγουν άφθονα εσπεριδοειδή και επόμενο είναι τα παραδοσιακά φαγητά τους να αρωματίζονται με αυτά. Εδώ σας παρουσιάζουμε μια παραλλαγή της συνταγής της Μαρίας Περάκη από τα Χανιά για κατσικάκι.

Το κατσικάκι κατσαρόλας είναι ένα φαγητό που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια στο κυριακάτικο τραπέζι. Το μαγειρεύετε σε μπίρα, μαζί με πορτοκάλι που του χαρίζουν έξτρα γεύση.

Το κατσικάκι είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, αλλά και για το γιορτινό. Σε αυτή τη συνταγή το μαγειρεύετε με πετιμέζι, που του χαρίζει ακόμα πιο νόστιμη γεύση.

Απόρρητο Απόρρητο