OliveMagazine

Δροσερό και απολαυστικό γλυκό ψυγείου με κρεμώδες γιαούρτι και ζουμερά κεράσια, ό,τι πρέπει για την εποχή. Η καρύδα του δίνει μια εξωτική νότα. Συνταγή του Master Chef Λάμπρου Βακιάρου.

Μεταμορφώνουμε το απλό κέικ λεμόνι σε επιδόρπιο για τα καλοκαιρινά τραπέζια μας προσθέτοντας του γλάσο σοκολάτας γάλακτος, σοταρισμένα κεράσια και παγωτό.

Το χοιρινό είναι από τα κρεατικά που ταιριάζουν πολύ με τα φρούτα. Εδώ, το συνδυάζουμε με τα καλοκαιρινά κεράσια και φτιάχνουμε ένα πιάτο ιδανικό για τα κυριακάτικα τραπεζώματα.

Απόρρητο Απόρρητο