OliveMagazine

Ένα νέο μαγαζί που φτιάχνει -όπως υποδηλώνει και το όνομά του- διαφορετικά είδη κεφτέ και τα σερβίρει εν είδει street food, άνοιξε πρόσφατα στη Ρόμβης στο κέντρο.

Ο Κρητικός και κριτής του «MasterChef Junior», Μανώλης Παπουτσάκης, δίνει τις δικές του συνταγές με κιμά, διατηρώντας την παρουσία των υλικών του νησιού έντονη.

Τραγανά εξωτερικά, αφράτα εσωτερικά, τα κεφτεδάκια είναι από τους μεζέδες που δύσκολα τους αντιστέκεσαι. Ακόμα πιο δύσκολα μάλιστα όταν είναι γεμιστοί με κάποιο ωραίο, κρεμώδες τυρί, όπως η μοτσαρέλα.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην εντομοφαγία που για τους δυτικούς λαούς μπορεί να μην αποτελεί μέρος της μαγειρικής τους κουλτούρας, ωστόσο στο προσεχές μέλλον ενδέχεται αυτό να αλλάξει εν όψει πιθανών μετατροπών στις διατροφικές μας συνήθειες για τη διατήρηση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Ανακαλύψαμε μάλιστα και σχετικό...

Στην ολοκαίνουργια Ιστορία στην κουζίνα του Κωτσόβολου ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τη Θέμιδα Καρδιόλακα, συνεργάτιδα του olivemagazine.gr. Η foodblogger αποκαλύπτει τα μυστικά της συνταγής της για τα τέλεια κεφτεδάκια με γλυκοπατάτες και τα ετοιμάζουν παρέα στον εντοιχιζόμενο φούρνο Grundig GEZST 47000B.