OliveMagazine

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπάει τη μαγειρική και πολλές φορές την έχουμε δει να ετοιμάζει διάφορα φαγητά. Πρόσφατα, μάλιστα, την είδαμε ξανά να ετοιμάζει και ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή ελληνικά φαγητά, που δεν είναι άλλο από τα κεφτεδάκια.

Ο συνδυασμός ντομάτας, σκόρδου και ξιδιού δίνει την αγαπημένη μου ντοματένια σάλτσα. Συνήθως τη σερβίρω με τηγανητές μελιτζάνες ή με πεντανόστιμα κεφτεδάκια μελιτζάνας!

Ένα φαγητό που θυμίζει τα ανέμελα καλοκαίρια μας μετά τη θάλασσα... Στο τραπέζι μάς περίμενε ψωμί αλειμμένο με σπιτικό πελτέ ενώ κατέφταναν πιάτα γεμάτα κεφτεδάκια και πατάτες που έλιωναν στο στόμα!

Με τα καταστήματα της να παραμένουν κλειστά, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοιού, η ΙΚΕΑ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη συνταγή για τα κεφτεδάκια της, για όποιον θέλει να τα απολαύσει στο σπίτι.