OliveMagazine

Ο Κρητικός και κριτής του «MasterChef Junior», Μανώλης Παπουτσάκης, δίνει τις δικές του συνταγές με κιμά, διατηρώντας την παρουσία των υλικών του νησιού έντονη.

Τραγανά εξωτερικά, αφράτα εσωτερικά, τα κεφτεδάκια είναι από τους μεζέδες που δύσκολα τους αντιστέκεσαι. Ακόμα πιο δύσκολα μάλιστα όταν είναι γεμιστοί με κάποιο ωραίο, κρεμώδες τυρί, όπως η μοτσαρέλα.

Στην ολοκαίνουργια Ιστορία στην κουζίνα του Κωτσόβολου ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τη Θέμιδα Καρδιόλακα, συνεργάτιδα του olivemagazine.gr. Η foodblogger αποκαλύπτει τα μυστικά της συνταγής της για τα τέλεια κεφτεδάκια με γλυκοπατάτες και τα ετοιμάζουν παρέα στον εντοιχιζόμενο φούρνο Grundig GEZST 47000B.

Αφράτα κεφτεδάκια που συνοδεύονται ιδανικά από σάλτσα κοπανιστής, τηγανητές πατάτες και ένα ποτηράκι από ξεχωριστό τσίπουρο με σαφράν.