OliveMagazine

Αφράτα κεφτεδάκια με ντοματένια σάλτσα και νόστιμο χιονάτο Ρύζι. Για το πιο απλό πιάτο που αγαπά όλη η οικογένεια επιλέξαμε προϊόντα ντομάτας και ρύζι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Τα αγαπημένα κεφτεδάκια των Σκανδιναβών έχουν απαλή, μεταξένια υφή χάρη στο γάλα που συμπεριλαμβάνεται στα υλικά τους. Εδώ τους δίνουμε μια πιο μεσογειακή γεύση.

Ο συνδυασμός ντομάτας, σκόρδου και ξιδιού δίνει την αγαπημένη μου ντοματένια σάλτσα. Συνήθως τη σερβίρω με τηγανητές μελιτζάνες ή με πεντανόστιμα κεφτεδάκια μελιτζάνας!

Ένα φαγητό που θυμίζει τα ανέμελα καλοκαίρια μας μετά τη θάλασσα... Στο τραπέζι μάς περίμενε ψωμί αλειμμένο με σπιτικό πελτέ ενώ κατέφταναν πιάτα γεμάτα κεφτεδάκια και πατάτες που έλιωναν στο στόμα!

Απόρρητο Απόρρητο