OliveMagazine

Οι παραδοσιακές χυλοπίτες ταιριάζουν υπέροχα με τον μοσχαρίσιο κιμά με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικά. Λίγο Βούτυρο Lurpak στην αρχή και λίγο γάλα στο τέλος κάνουν τη διαφορά σε αυτή την κλασική συνταγή.

Η κλασική αγαπημένη συνταγή για γεμιστές ντομάτες σε μια παραλλαγή με πλιγούρι και κρέμα φέτας. Ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιρινό από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Το απόλυτο ελληνικό φαγητό του καλοκαιριού, τα γεμιστά. σε μια διαφορετική συνταγή που αντικαθιστά το ρύζι με πλιγούρι. Συνοδεύονται από δροσερή αρωματική σάλτσα φέτας. Μια συνταγή του Master Chef, Λάμπρου Βακιάρου.

Δεν είναι πίτσα, δεν είναι λαχμαντζούν, δεν είναι πίτα, είναι το κέικ με κιμά του Λάμπρου Βακιάρου με τη φίνα γεύση. Τα ντοματίνια μην ξεχάσετε! Δίνουν χρώμα και νοστιμιά.

Απόρρητο Απόρρητο