Μία κις λορέν είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο γιορτινό τραπέζι, ειδικά αν φτιάξετε το φύλλο με τα χεράκια σας και Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Μία κις λορέν είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο γιορτινό τραπέζι, ειδικά αν φτιάξετε το φύλλο με τα χεράκια σας και Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Η κις Λορέν σύμφωνα με την παράδοση, σερβίρεται την πρωτομαγιά στην περιοχή της πόλης πόλης Νανσύ της Λωρραίνης στο πλαίσιο του εορτασμού του ερχομού της άνοιξης.
Η κις λορέν από τις πιο κλασικές και αγαπημένες τάρτες. Σε αυτή τη συνταγή τη φτιάχνετε με μπρόκολο και Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, που σας λύνει τα χέρια.