Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ρίχνει στον φούρνο ελληνικές αλμυρές πίτες απίστευτης νοστιμιάς και μας τις σερβίρει μέσα από τη δική του φρέσκια ματιά.
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ρίχνει στον φούρνο ελληνικές αλμυρές πίτες απίστευτης νοστιμιάς και μας τις σερβίρει μέσα από τη δική του φρέσκια ματιά.
Ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο, που θα αρέσει πολύ και στα παιδιά. Το μοσχαράκι μαγειρεύεται με φασολάκια και δίνει το τέλειο αποτέλεσμα.
Ένας τέλειος συνδυασμός και εντυπωσιακή παρουσίαση με καλοκαιρινές μελιτζάνες, κοκκινιστό μοσχαράκι και κατσικίσιο τυρί Μετσόβου.
Μία διαφορετική συνταγή για το κοκκινιστό μοσχαράκι, που αντί για πατάτες θα το μαγειρέψετε με γίγαντες. Μπορεί το φαγητό να θέλει το χρόνο του, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει απόλυτα.
Από τα πιο κλασικά φαγητά για το οικογενειακό τραπέζι, το κοκκινιστό μοσχάρι σερβίρεται ιδανικά με ρύζι με πολύχρωμα λαχανικά.
Το κοκκινιστό μοσχαράκι ταιριάζει πολύ με τον πουρέ πατάτας. Τους καλοκαιρινούς μήνες όμως, μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με πληθωρικό πουρέ μελιτζάνας, που του πάει πολύ.
Οι ελιές ταιριάζουν πολύ με το μοσχαράκι, ενώ το πλιγούρι είναι ένα πολύ γευστικό και χορταστικό συνοδευτικό, που δένει αρμονικά με το κοκκινιστό.
Αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό, που συχνά πρωταγωνιστεί στα κυριακάτικα τραπέζια και κάνει την καλύτερη παρέα με πατάτες τηγανητές.
Το φαγητό που μαζεύει γύρω του όλη την οικογένεια και χαρίζει μεγάλη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά. Συνοδεύεται το ίδιο επιτυχημένα με ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανητές.
Η δική μας εκδοχή για το διάσημο βρετανικό πιάτο γίνεται με κοκκινιστό μοσχαράκι, τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας και σερβιρισμένο με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. Ιδανικό πιάτο για το κυριακάτικο και το γιορτινό τραπέζι.