OliveMagazine

Σε αυτό το πιάτο τα κολοκυθάκια δένουν αρμονικά με το κάρι και το γάλα καρύδας. Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει ένα πιάτο αρωματικό, εύκολο και γρήγορο, που δεν απαιτεί πολύ χρόνο στην κουζίνα.

Η μαγείρισσα-συγγραφέας Νικολέτα Δελατόλα-Φωσκόλου μάς καλωσόρισε στο σπίτι της στην Τήνο και μας μαγείρεψε παραδοσιακές συνταγές της Τήνου από το βιβλίο της Κυκλάδων Γεύσεις.

Τα στρογγυλά κολοκυθάκια είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξετε γεμιστά στον φούρνο. Θα τα φτιάξετε με κιμά και πλιγούρι αντί για ρύζι που του πάει πολύ και θα τα ψήσετε μέσα σε αρωματική σάλτσα ντομάτας.

Με μία κονσέρβα σαρδέλες μπορείτε να φτιάξετε πολύ νόστιμες συνταγές, για όλες τις ώρες, όπως αυτή η εύκολη και γρήγορη πρόταση για ορεκτικό, που συνδυάζει λαχανικά με ψάρι.

Οι διάσημες κρέπες μεταμορφώνονται στην πιο νόστιμη και εύκολη αλμυρή τούρτα. Τα κολοκυθάκια, οι πιπεριές Φλωρίνης και το κατίκι Δομοκού της δίνουν μεσογειακό αέρα και μοναδική γεύση.

Ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο στους τόνους του πράσινου. Κολοκύθια, πλιγούρι, φέτα και μυρωδικά είναι τα κύρια υλικά αυτής της υπέροχης συνταγής, που θα σας χορτάσει και θα σας γεμίσει ενέργεια.

Απόρρητο Απόρρητο