OliveMagazine

Ετοιμάστε την πιο ιδιαίτερα νόστιμη γαλοπούλα μαριναρισμένη σε άλμη με σάλτσα από κονιάκ και θυμάρι και καταπλήξτε τους προσκεκλημένους σας.

Από τους πιο απολαυστικούς τρόπους να γευτείτε τις φράουλες και ένα γλύκισμα για να σερβίρετε ως επιδόρπιο στα ανοιξιάτικα τραπέζια, που γίνεται στο πι και φι και χωρίς καθόλου κόπο.

Το τρυφερό ψαρονέφρι σε ένα απλό αλλά μεγαλειώδες πιάτο. Το σβήσιμο με το κονιάκ του δίνει διακριτικό άρωμα ενώ τα τρία διαφορετικά πιπέρια είναι η πινελιά που θα κάνει τη γευστική διαφορά.

Το γλυκό της ευκολίας με φράουλες που μαρινάρονται σε λικέρ πορτοκάλι και κονιάκ, στη συνέχεια ψήνονται στο φούρνο για λίγα λεπτά και σερβίρονται με μια μπάλα παγωτό.

Μια ωραιότατη παραλλαγή του κλασικού κλαφουτί που παραδοσιακά φτιάχνεται με κεράσια. Είναι ένα γλυκό που συνήθως σερβίρεται ζεστό, όμως είναι εξίσου γευστικό και κρύο.

Με έντονο το άρωμα του κονιάκ, του γαρίφαλου, του μοσχοκάρυδου, της κανέλας και του πορτοκαλιού, αυτή η πουτίγκα μοσχοβολάει Χριστούγεννα. Τα αποξηραμένα φρούτα της προσθέτουν ακόμη περισσότερη γεύση.