OliveMagazine

Το κλασικό και αγαπημένο στρούντελ σε αλμυρή παραλλαγή με κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια και τυρί. Εξαιρετικό για το καθημερινό τραπέζι με ό,τι έχει μείνει από το μεσημέρι αλλά και για ένα γιορτινό μενού.

Ένα εύκολο κοτόπουλο στη λαδόκολλα που γίνεται λουκούμι από το μέλι, το πορτοκάλι και το μοσχολέμονο. Γρήγορο και αρωματικό για όλη την οικογένεια. Με ένα ωραίο πουρέ ή σπυρωτό ρύζι από δίπλα γίνεται αρχοντικό γεύμα!

Κουλουρίτσες με τυρί κρέμα, κόκκινη πιπεριά και φιλέτο κοτόπουλο, που θα τις φτιάχνετε ξανά και ξανά! Η πιπεριά και το τυρί κρέμα αναμιγνύονται και δημιουργούν το πιο νόστιμο αποτέλεσμα.

Η κερκυραϊκή παστιτσάδα είναι άλλο μεγαλείο. Χοντρό μακαρόνι για να ρουφήξει όλη τη γλύκα και από πάνω πλούσια σάλτσα ντομάτας με τα μπαχάρια και τα αρωματικά της και μελωμένο κοτόπουλο σε ένα σπέσιαλ πιάτο της χωριάτικης κουζίνας.

Η κρητική ξινομυζήθρα δίνει άλλο άρωμα και γεύση σε αυτά τα σπιτικά μπιφτέκια. Καθημερινό φαγητό για όλη την οικογένεια που φτιάχνεται στο πι και φι και το λατρεύουν τα παιδιά.

Μια εύκολη πίτα για όλη την οικογένεια με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι. Τραγανή ζύμη κουρού και χυλωμένη γέμιση με τις χυλοπίτες και το κοτόπουλο να κάνουν κάθε μπουκιά απόλαυση.

Το κοτόπουλο σε αυτήν την συνταγή έχει ασιατικά αρώματα. Μαγειρεμένο με μανιτάρια, ξινόμηλο και κάρι αποτελεί μία ιδιαίτερη, αλλά και ταυτόχρονα εύκολη πρόταση για το καθημερινό τραπέζι, καθώς απαιτεί λίγο χρόνο για την προετοιμασία του.

Απόρρητο Απόρρητο