OliveMagazine

Eπιστρέφετε από τη δουλειά και έχετε μόνο κοτόπουλο στο ψυγείο. Φτιάχνετε ένα γρήγορο πέστο, βάζετε και σπαγγέτι να βράσουν και έχετε σε ελάχιστο χρόνο την ωραιότερη μακαρονάδα! Έτοιμοι για σερβίρισμα;

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα ντομάτας και σπυρωτό ρύζι από δίπλα! Τίποτα δεν θα μείνει από το υπέροχο φαγητό που φτιάχνει ο Λάμπρος Βακιάρος. Με τα παιδιά πρώτα στο τραπέζι!

Όταν μιλάμε για καθημερινό οικογενειακό φαγητό στο Μεξικό, φυσικά μιλάμε για κοτόπουλο tinga! Aπολαύστε το και με συνταγή για χειροποίητες τοστάδας!

Τα ζυμαρικά είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση για το καθημερινό μας τραπέζι, ειδικά όταν συνδυάζονται με φρέσκα υλικά γεμάτα γεύση, όπως ένα πέστο με τρυφερό σπανάκι και βασιλικό. Θα το αγαπήσουν όλοι!

Ένα πιάτο με άρωμα Ιταλίας. Βάζουμε λαζάνια, κοτόπουλο, ντομάτα και μοτσαρέλα και δημιουργούμε το πιο νόστιμο πιάτο για μικρούς και μεγάλους. Η μοτσαρέλα συνδυαστικά και με την παρμεζάνα φτιάχνουν ένα ισορροπημένο πιάτο.

Ένα γρήγορο ινδικό κοτόπουλο με κάρι που ξετρελαίνει με τα αρώματα. Κλασικά ρύζι μπασμάτι από δίπλα αν και η σάλτσα του είναι τόσο γευστική που ταιριάζει και με τηγανητές πατάτες.

Απόρρητο Απόρρητο