OliveMagazine

Ένα μεθυσμένο κέικ ιδανικό για τον πρωινό ή τον απογευματινό καφέ, που πραγματικά θα λατρέψετε. Πετυχαίνει κάθε φορά χάρη στην εξαιρετική μας συνταγή και τα μοναδικά υλικά ΓΙΩΤΗΣ.

Το παραδοσιακό γλυκό της πρώτης μέρας της χρονιάς πασπαλισμένο με αμύγδαλα και αρωματισμένο με πορτοκάλι. Η σοκολάτα στο γλάσο πορτοκαλιού είναι η απόλυτη γλυκιά πινελιά. Για εγγυημένο αποτέλεσμα επιλέγουμε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Μία νόστιμη γλυκιά πίτα, με νόστιμη σοκολατένια γεύση χάρη στην Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, που συνοδεύει ιδανικά τον απογευματινό καφέ και ταιριάζει και στα πασχαλινά τραπέζια.

Η σοκολάτα είναι από τις επιλογές που έχουν την τιμητική τους και στο γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνουμε πανεύκολα τρουφάκια με Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και χουρμάδες και ξετρελαίνουμε μικρούς και μεγάλους.

Ποιος μπορεί να πει όχι σε γλυκές κρέπες; Στην καλοκαιρινή εκδοχή τους, τις γεμίζουμε με φρούτα, αλλά και γάλα πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα και σερβίρουμε με φραουλένια σάλτσα.

Στα παγωμένα επιδόρπια, το σεμιφρέντο με την πλούσια γεύση του σίγουρα ξεχωρίζει. Το φτιάχνετε με ΓΙΩΤΗΣ Crème και για ακόμη πιο λαχταριστό αποτέλεσμα, το σερβίρετε με λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.

Απόρρητο Απόρρητο