OliveMagazine

Μια ζεστή κρεατόσουπα με μοσχαρίσια ούρα σιγομαγειρεμένη με λαχανικά είναι το ιδανικό comfort food για τις γιορτινές μέρες. Ο Τοματοπολτός ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ χαρίζει γεύση ντομάτας και έξτρα νοστιμιά σε αυτό το αγαπημένο χειμερινό πιάτο

Η λέξη «σκορδοστούμπι» παραπέμπει στο πιο εμβληματικό φαγητό της Θεσσαλονίκης, τον πατσά, τον οποίο απολαμβάνουμε στα πατσατζίδικα. Ωστόσο, το σκορδοστούμπι ταιριάζει γάντι σε κάθε κρεατόσουπα!

Το βραστό της γιαγιάς μου, φτιαγμένο πάντοτε με στηθοπλευρά ή μοσχαρίσιο κότσι σε χοντρές φέτες και συνοδευμένο από πληθώρα λαχανικών. Η συνταγή δεν είναι περίπλοκη, το σερβίρισμα όμως είναι η μαγεία του φαγητού.

Απόρρητο Απόρρητο