OliveMagazine

Το χοιρινό καρέ λέγεται και μπριζολίκι και πρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι που περιλαμβάνει 5-6 χοιρινές μπριζόλες τουλάχιστον ενωμένες. Θα πρέπει να το περιποιηθεί λίγο ο χασάπης σας και να καθαρίσει τα κόκκαλα. Κάποιες φορές αφήνει μόνο το στρογγυλό φιλέτο. Μια πολύ ωραία πρόταση για το...

Οσομπούκο στα ιταλικά θα πει κόκαλο με τρύπα και πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια του μοσχαριού. Πρόκειται για μοσχαρίσιο κότσι. Το κόκαλο στο κέντρο του με το μελωμένο μεδούλι πλαισιώνεται από τρυφερά κομμάτια κρέατος. Θέλει ώρες μαγείρεμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα του πιάτου...

Όταν το κλασικό αρνάκι φρικασέ με τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο είναι καλομαγειρεμένο και ωραία αβγοκομμένο, δύσκολα πειράζει κανείς την τελειότητα. Ωστόσο, αυτή η παραλλαγή του λευκού φρικασέ μένει αξέχαστη.

Απόρρητο Απόρρητο