OliveMagazine

Σε μία ανοιχτή εκδοχή, η quesadilla, η πίτα δηλαδή με τυρί όπως παραδοσιακά προσφέρεται στο Μεξικό, συνδυάζεται με σύκα, μαρμελάδα και την αυθεντική βουτυρένια γεύση της κρητικής γραβιέρας.

Ένα πιάτο όλο νοστιμιά. Οι μελιτζάνες, ζουμερές με τη σάλτσα τους, μπαίνουν στον φούρνο και δεν περνούν απ' το τηγάνι, για ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.

Ένα εύκολο και νόστιμο σνακ με άρωμα Ιταλίας. Το ιταλικό τυρί μπουράτα δένει αρμονικά με το προσούτο και τα σύκα ενώ τη συνταγή απογειώνει η μαρμελάδα κρεμμυδιών.

Ποιος είπε πως η πίτσα γίνεται ωραία μόνο με τυριά και αλλαντικά; Φτιάξτε τη στο πι και φι με έτοιμη ζύμη και λαχανικά, αρωματικά ή θαλασσινά για να την απολαύσετε στην πιο ελαφριά εκδοχή της.

Σούπα-βάλσαμο. Ολων των ειδών τα μανιτάρια σε μια αρχοντική βελουτέ από τον Λάμπρο Βακιάρο και από δίπλα φρυγανισμένες μπρουσκέτες με καραμελωμένα κρεμμύδια. Βασιλικό γεύμα για κάθε μέρα αλλά και το γιορτινό τραπέζι.

Ένα πληθωρικά νόστιμο πιάτο με αρνάκι, ωραία καραμελωμένα κρεμμύδια και βελούδινο πουρέ καρότου, που φτιάξαμε εύκολα και γρήγορα με βάση Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Ένα ορεκτικό με κρεμμύδια που μπορεί να κερδίσει επάξια μια θέση στο τραπέζι μας. Μαζί με χωριάτικο ψωμί, ελιές, μερικά τουρσιά ή παστά δημιουργεί ένα σπέσιαλ μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο.

Ένα αγαπημένο φαγητό σε ντοματένια εκδοχή. Ζουμερά μπιφτέκια γεμιστά με τυρί που σερβίρονται με μια πανεύκολη σάλτσα από ψητές ντομάτες και κρεμμύδια. Για συνοδεία, ένα ρύζι θα κάνει το γεύμα άκρως χορταστικό!

Απόρρητο Απόρρητο