OliveMagazine

Τα πολύχρωμα καλοκαιρινά φρούτα έδωσαν τη θέση τους στις ήρεμες δυνάμεις του φρουτένιου κόσμου, στο μήλο και το αχλάδι. Αποφασίσαμε να τα φέρουμε ακόμη πιο κοντά, βάζοντάς τα μαζί σε μια κομπόστα.

Μια παραδοσιακή συνταγή από τη Σύρο, οι φραγκοκεφτέδες, παρασκευάζονται από χοιρινό κιμά και μαραθόσπορο. Το γιαούρτι τούς προσθέτει μια νότα δροσιάς, γι' αυτό συνοδεύονται ιδανικά με κυκλαδίτικο τζατζίκι, που περιέχει και ξινοτύρι αλλά και καυτερή πιπεριά..

Μια τάρτα με πλούσια γήινη γεύση. Ιδανική για το μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης. Το κρασί, το αχλάδια και η γεύση αμυγδάλου ταιριάζουν όμορφα και φέρνουν στο πιάτο ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Απόρρητο Απόρρητο