OliveMagazine

Τα ψάρια ψήνονται υπέροχα σε πακέτα λαδόκολλας με τη σάρκα τους να διατηρείται τρυφερή με το χυμό λεμονιού και λάιμ ενώ το κρεμμύδι με το σκόρδο τους δίνουν πιο έντονο αρωματικό χαρακτήρα.

Δίνουμε εξωτική γεύση στη τσιπούρα, φτιάχνοντας ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο για κάθε μέρα. Μην σας ανησυχεί η καυτερή γεύση της σάλτσας κόκκινης πιπεριάς, αφού την εξισορροπούν ο κόλιανδρος και το λάιμ.

Η εξωτική μαρινάδα με τζίντζερ και λάιμ δίνει υπέροχη γεύση στα ψητά ψάρια. Μπορείτε να τα συνοδέψετε με μια πράσινη σαλάτα αν και η σαλάτα με πλιγούρι θα κάνει αυτό το πιάτο ακόμη πιο χορταστικό.

Αγαπημένο πιάτο της ασιατικής κουζίνας, που ετοιμάζετε στο πι και φι και εξαφανίζεται από το πιάτα ακόμη πιο γρήγορα. Θα το ετοιμάσετε με κοτόπουλο Νιτσιάκος και θα ενθουσιάσετε τους αγαπημένους σας.