OliveMagazine

Μπελαλίδικο φαγητό όπως θα έλεγαν οι παλιές αλλά ο Λάμπρος Βακιάρος το κάνει παιχνιδάκι σερβίροντας τους λαχανοντολμάδες του με μια αρωματική κρέμα λεμονιού χάρμα ομορφιά! Και η πάπρικα από πάνω δίνει χρώμα και χάρη!

Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα πιάτο που το ελληνικό τραπέζι αγαπά πολύ. Εδώ τους φτιάξαμε κάπως διαφορετικά, με χοιρινό φιλέτο, χρησιμοποιώντας εκλεκτά προϊόντα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Είναι πεντανόστιμοι, να τους φτιάξετε κι εσείς!

Το λάχανο χαρακτηρίζει την κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, γι’ αυτό και αρκετά πιάτα εμπλουτίζονται με αυτό. Εδώ φτιάνουμε τα φασόλια με λάχανο. Δεν πιστεύετε πόσο νόστιμο και ξεχωριστό φαγητό είναι μέχρι να το μαγειρέψετε.

Μία πλούσια και θρεπτική σαλάτα, που μπορεί να σταθεί και ως γεύμα. Η βινεγκρέτ σόγιας συνδυαστικά και με τα κάσιους απογειώνουν τη γεύση της σαλάτας.

Απόρρητο Απόρρητο