OliveMagazine

Το κοκκινιστό είναι από τις πιο κλασικές και αγαπημένες συνταγές για το οικογενειακό τραπέζι. Σε αυτή τη συνταγή το φτιάχνουμε με κοτόπουλο και το σερβίρουμε με Specialties Ταλιατέλλες Melissa.

Μια ξεχωριστή συνταγή με κουνέλι και λαδοτύρι Ζακύνθου που θα σας αρέσει πολύ. Τη γευστική διαφορά κάνει η κρέμα σκόρδου που χρειάζεται λίγο χρόνο για να γίνει αλλά σας αποζημιώνει με την νοστιμιά που χαρίζει στο πιάτο.

Το «ντόπιο», όπως αποκαλούν το λαδοτύρι στη Ζάκυνθο, είναι τυρί που όταν έχει ωριμάσει αρκετά είναι σκληρό με έντονη μυρωδιά και με έξτρα πικάντικη γεύση. Τα τρυφερά αμπελοφάσουλα του ταιριάζουν πολύ και το τρίμμα αβγοτάραχου θα δώσει στο πιάτο σας πολύ gourmet... προσωπικότητα.

Οι πλακόπιτες δεν είναι άλλο από τις παραδοσιακές τυρόπιτες της Μήλου, που θυμίζουν στην όψη και τις σφακιανές πίτες. Τις γεμίζετε με λαδοτύρι Μήλου ή αν δεν βρείτε με κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι.

Απόρρητο Απόρρητο