OliveMagazine

Ο Μάστερ Σεφ Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας στο φούρνο. Συνοδεύονται με ψητά λαχανικά αρωματισμένα με βαλασαμικό ξίδι και σάλτσα γιαουρτιού με πιπεριές Φλωρίνης και μαϊντανό. Ελαφρύ πιάτο γεμάτο νοστιμιά, ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι.

Τα αγαπημένα λιγκουίνι φτιαγμένα από φαγόπυρο έχουν μια εντελώς ξεχωριστή γεύση. Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης τα συνδυάζει με ψιλοκομμένα λαχανικά κι ένα αρωματικό dressing από ταχίνι που δίνει μια ιδιαίτερη γευστική νότα στο πιάτο.

Ένα σάντουιτς με ελληνικά αρώματα και γεύσεις. Τα ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής συνοδεύουν ιδανικά το μοσχάρι και το αποτέλεσμα είναι χορταστικό και πολύ πολύ νόστιμο.

Μια γαστρονομική συνάντηση της Κρήτης με το Μεξικό. Οι κολοκυθοανθοί, βασικό συστατικό της παραδοσιακής μεξικανικής κουζίνας, προσγειώνονται στη Κρήτη με τον ξυνόχοντρο και ξαναφεύγουν για Μεξικό μέσα από το παραδοσιακό μόλε δυόσμου.

Μαγειρεύουμε με τα υλικά της εποχής. Τα σαφρίδια σερβίρονται με φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι και δίνουν ένα εκπληκτικά απλό και νόστιμο πιάτο που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Αγαπάμε τις ασιατικές γεύσεις. Μαγειρεύουμε λαχταριστά noodles με γαρίδες, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι. Μια συνταγή από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Αυτό το κριθαράκι με λαχανικά και κόκκινο πιπέρι είναι απλό, εύκολο και κυρίως νόστιμο. Μαγειρέψτε το όσο συχνά θέλετε, δεν θα γίνει ποτέ βαρετό, αρκεί να το εμπλουτίζετε με εποχικά λαχανικά!

Μια πολύ ιδιαίτερη "πίτσα" με βάση από βρώμη, κολοκυθόσπορους και λιναρόσπορο. Σούπερ υγιεινή και θρεπτική, δεν θα πιστεύετε τη νοστιμιά της.

Απόρρητο Απόρρητο