Ο Λάμπρος Βακιάρος βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και φτιάχνει μια θρεπτική, δυναμωτική μοσχαρόσουπα που γίνεται βάλσαμο με τον γλυκό τραχανά!
Ο Λάμπρος Βακιάρος βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και φτιάχνει μια θρεπτική, δυναμωτική μοσχαρόσουπα που γίνεται βάλσαμο με τον γλυκό τραχανά!
Με λίγο μοσχαράκι και λαχανικά αυτά τα νόστιμα πουγκιά γίνονται εξαιρετικό ορεκτικό για το καθημερινό ή κυριακάτικο τραπέζι.
Γίγαντες μεγαλείο! Εξτρα χυλωμένοι, έξτρα νόστιμοι. Με αβγά που ψήνονται την τελευταία στιγμή μέσα στην γάστρα και απάκι για ομορφιά. Ο Λάμπρος Βακιάρος "κεντά" πάλι!
Η σούπα που αγαλλιάζει την ψυχή και ζεσταίνει το σώμα όταν η θερμοκρασία παίρνει την κατιούσα.
Το κρέας ή το πουλερικό των Χριστουγέννων ζητούν δίπλα τους καλομαγειρεμένα λαχανικά και ένα πλούσιο γευστικό πιλάφι αναδεικνύοντας τη γεύση τους ακόμα περισσότερο.
Ένα εύκολο κοτόπουλο στη λαδόκολλα που γίνεται λουκούμι από το μέλι, το πορτοκάλι και το μοσχολέμονο. Γρήγορο και αρωματικό για όλη την οικογένεια. Με ένα ωραίο πουρέ ή σπυρωτό ρύζι από δίπλα γίνεται αρχοντικό γεύμα!
Ο Λάμπρος Βακιάρος μας φτιάχνει γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά που φτιάχνεται σε μισή ώρα και μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις.
Eύκολο και νόστιμο κοτόπουλο, που συνοδεύεται από λαχανικά. Ιδανική πρόταση για το καθημερινό, οικογενειακό τραπέζι.
Αυτή η νόστιμη τάρτα, που φτιάχνεται με Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις Χωρίς Γλουτένη των Μύλων Αγίου Γεωργίου, είναι ιδανική για πρώτο πιάτο σε κάθε τραπέζι.
Η συνταγή αυτή είναι σαν κινέζικο stir-fry (που σημαίνει ανακατεύω και τηγανίζω) χωρίς soy sauce ή oyster sauce και με υλικά που είναι όλα ελληνικά εκτός από το τζίντζερ.