OliveMagazine

Μπελαλίδικο φαγητό όπως θα έλεγαν οι παλιές αλλά ο Λάμπρος Βακιάρος το κάνει παιχνιδάκι σερβίροντας τους λαχανοντολμάδες του με μια αρωματική κρέμα λεμονιού χάρμα ομορφιά! Και η πάπρικα από πάνω δίνει χρώμα και χάρη!

Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα πιάτο που το ελληνικό τραπέζι αγαπά πολύ. Εδώ τους φτιάξαμε κάπως διαφορετικά, με χοιρινό φιλέτο, χρησιμοποιώντας εκλεκτά προϊόντα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Είναι πεντανόστιμοι, να τους φτιάξετε κι εσείς!

Μια ξεχωριστή εκδοχή των λαχανοντολμάδων, που γίνεται με καστανό ρύζι και καπνιστό χοιρινό για ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Συνοδεύονται ιδανικά με μια αρωματική σως γιαουρτιού.

Απόρρητο Απόρρητο