OliveMagazine

Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα πιάτο που το ελληνικό τραπέζι αγαπά πολύ. Εδώ τους φτιάξαμε κάπως διαφορετικά, με χοιρινό φιλέτο και σάλτσα ντομάτας. Είναι πεντανόστιμοι, να τους φτιάξετε κι εσείς.

Μια ξεχωριστή εκδοχή των λαχανοντολμάδων, που γίνεται με καστανό ρύζι και καπνιστό χοιρινό για ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Συνοδεύονται ιδανικά με μια αρωματική σως γιαουρτιού.

Και τι λαχανοντολμάδες! Με σούπερ γέμιση που εκτός από κιμά, ρύζι και μυρωδικά, περιέχει ακόμη λουκάνικο ψιλοκοκομμένο, κουκουνάρι και σταφίδες. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τη συνταγή!

Μπορεί να λείπει ο κιμάς από τους λαχανοντολμάδες,όμως, τους περισσεύει η γλύκα και τα αρώματα. Σταφίδες και κουκουνάρια, κανέλα, άνηθος και μπόλικο κρεμμύδι θα φροντίσουν γι’ αυτό.