OliveMagazine

Μια συνταγή για ομελέτα φούρνου που θα σας ενθουσιάσει. Πέρα από τα λαχανικά, προσθέτουμε λουκάνικα, για να είναι πιο απολαυστική, ενώ για έξτρα γεύση και για να μην κολλήσει στο ταψί μας χρησιμοποιούμε Lurpak Soft.

Ένα μαγειρευτό που μας έρχεται από το πανέμορφο Guanajuato στο κεντρικό Μεξικό και συνδυάζει τα σέσκουλα, το καπνιστό λουκάνικο και το απάκι της Κρήτης!

Οι γίγαντες στον φούρνο μαζί με τα λουκάνικα γίνονται λουκούμι! Σε αυτή τη συνταγή τους συνοδεύουν και οι πιπεριές Φλωρίνης που κάνουν το φαγητό μας ακόμη πιο πικάντικο και με γλυκιά γεύση.

Η γαλλική αλμυρή τάρτα σε ελληνική εκδοχή! Γλυκοπατάτα, χωριάτικο λουκάνικο, γραβιέρα σε μια πλούσια και λαχταριστή τάρτα για το καθημερινό ή κυριακάτικο τραπέζι.

Απόρρητο Απόρρητο