OliveMagazine

Καλοί οι κλασικοί λουκουμάδες, αλλά αν τους κάνετε γεμιστούς με ολόκληρες φέτες ανανά θα γίνουν πολύ καλύτεροι! Θα γίνουν το μεγάλο σουξέ του κυριακάτικου πρωινού και όχι μόνο.

Ένα κλασικό κι αγαπημένο γλύκισμα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Η ζύμη τους χρειάζεται λίγο χρόνο για να γίνει αλλά αξίζει την αναμονή γιατί γίνονται απίστευτα τραγανοί ακόμη κι αν μείνουν αρκετή ώρα.

Οι διάσημοι λουκουμάδες της Ισπανίας ξεχωρίζουν για το μακρόστενο σχήμα τους και την πολύ νόστιμη γεύση τους. Συνοδεύονται απαραιτήτως από σοκολάτα -ιδανικά ζεστή-, για ατελείωτες βούτες.

Απόρρητο Απόρρητο