Αυτοί οι αλμυροί λουκουμάδες έχουν φέτα, θυμαρίσιο μέλι και ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα. Αποτελούν καλή πρόταση και για πρωινό.
Αυτοί οι αλμυροί λουκουμάδες έχουν φέτα, θυμαρίσιο μέλι και ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα. Αποτελούν καλή πρόταση και για πρωινό.
Οι ψαροκεφτέδες είναι από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες. Φτιάχνουμε μπακαλιαροκεφτέδες και τους συνοδεύουμε με μια ωραία σπιτική μαγιονέζα.
Λουκουμάδες, που μυρίζουν πορτοκάλι, είναι ολοστρόγγυλοι και συνοδεύουν με τη μελένια γλύκα τους τις μέρες της Αποκριάς.
Μυρίζουν πορτοκάλι, είναι ολοστρόγγυλοι και συνοδεύουν με τη γλύκα τους τις μέρες της νηστείας. Στα συν και ότι το σιρόπι τους γίνεται με απολαυστικό Σιρόπι Αγαύης Sunny Via.
Οι κλασικοί λουκουμάδες με μια προσθήκη Σιροπιού Αγαύης Sunny Via και γέμιση γκανάς σοκολάτας που τους κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητους.
Καλοί οι κλασικοί λουκουμάδες, αλλά αν τους κάνετε γεμιστούς με ολόκληρες φέτες ανανά θα γίνουν πολύ καλύτεροι! Θα γίνουν το μεγάλο σουξέ του κυριακάτικου πρωινού και όχι μόνο.
Οι Απόκριες ζητούν τηγανιτά γλυκά, όπως λαχταριστούς και αφράτους λουκουμάδες, που σερβίρετε απαραιτήτως με μέλι και κανέλα κι αν θέλετε, με καρύδι τριμμένο.
Οι ισπανικοί λουκουμάδες έχουν γίνει αγαπημένη γλυκιά συνήθεια και στη χώρα μας. Δείτε λοιπόν πώς θα τους ετοιμάσετε εύκολα και στο σπίτι.
Ένα κλασικό κι αγαπημένο γλύκισμα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Η ζύμη τους χρειάζεται λίγο χρόνο για να γίνει αλλά αξίζει την αναμονή γιατί γίνονται απίστευτα τραγανοί ακόμη κι αν μείνουν αρκετή ώρα.
Οι διάσημοι λουκουμάδες της Ισπανίας ξεχωρίζουν για το μακρόστενο σχήμα τους και την πολύ νόστιμη γεύση τους. Συνοδεύονται απαραιτήτως από σοκολάτα -ιδανικά ζεστή-, για ατελείωτες βούτες.