OliveMagazine

Μεταμορφώνουμε το απλό κέικ λεμόνι σε επιδόρπιο για τα καλοκαιρινά τραπέζια μας προσθέτοντας του γλάσο σοκολάτας γάλακτος, σοταρισμένα κεράσια και παγωτό.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Ετοιμάστε αυτή την τούρτα με τις εξωτικές γεύσεις και τις ξεχωριστές στρώσεις, που ετοιμάζετε εύκολα με Κρέμα Αραβοσίτου στιγμής και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ.

Η απόλυτη ισορροπία των γεύσεων σε μια σαλάτα: Γλυκιά από το ροδάκινο, ελαφρώς αρμυρή από το τραγανό μπέικον, ξινούτσικη από τη λεμονάτη βινεγκρέτ. Το τρυφερό σπανάκι τους ταιριάζει ιδανικά.

Μια ανάλαφρη κρέμα αρωματισμένη με φυσική βανίλια που θα σερβίρετε σαν επιδόρπιο γαρνιρισμένη με φρέσκα φρούτα εποχής. Εμείς προτείνουμε μάνγκο και κεράσια για αυτή τη μπαβαρουάζ, εσείς χρησιμοποιήστε και άλλα φρούτα όπως ροδάκινα, βερίκοκα, φράουλες, βανίλιες.