OliveMagazine

Ένα στήθος κοτόπουλου, γίνεται σουβλάκι αρωματισμένο με μείγμα μπαχαρικών, ψήνεται στο τηγάνι και συνοδεύεται με δροσερή σαλάτα μαρούλι και μάνγκο. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο που φέρνει άλλον αέρα στο καθημερινό τραπέζι.

Θαλασσινή εξωτική γεύση που μας ανοίγει την όρεξη για ένα θαυμάσιο τραπέζι με φίλους. Το φιλέτο από το λαβράκι ταιριάζει υπέροχα με το μάνγκο, ενώ συνοδεύεται από τα τραγανά τσιπς από πράσο.

Το ψητό ταιριάζει με το καλοκαίρι και ειδικά με τις συγκεκριμένες μέρες που είναι ιδανικές για μπάρμπεκιου. Η συνταγή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο... εξωτική με τη ρυζοσαλάτα με μάνγκο.

Μεταμορφώνουμε το απλό κέικ λεμόνι σε επιδόρπιο για τα καλοκαιρινά τραπέζια μας προσθέτοντας του γλάσο σοκολάτας γάλακτος, σοταρισμένα κεράσια και παγωτό.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Ετοιμάστε αυτή την τούρτα με τις εξωτικές γεύσεις και τις ξεχωριστές στρώσεις, που ετοιμάζετε εύκολα με Κρέμα Αραβοσίτου στιγμής και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ.

Απόρρητο Απόρρητο