Όλα τα υλικά έτοιμα και σε 15 λεπτά φτιάχνουμε μια τόσο υπέροχη οσπριάδα που όμοια της δεν έχετε ξαναφάει. Και το λάιμ και το περγαμόντο δίνουν τέτοιο άρωμα που μυρίζει άνοιξη!
Όλα τα υλικά έτοιμα και σε 15 λεπτά φτιάχνουμε μια τόσο υπέροχη οσπριάδα που όμοια της δεν έχετε ξαναφάει. Και το λάιμ και το περγαμόντο δίνουν τέτοιο άρωμα που μυρίζει άνοιξη!
Τα παραδοσιακά σαντορινιά μελιτίνια με το περίφημο "τσίμπημα" στο σχήμα, δείγμα σπάνιας μαεστρίας. Και η συνταγή του σπουδαίου Σωτήρη Ευαγγέλου είναι... κέντημα!
Το κοτόπουλο με πατάτες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οικογενειακά φαγητά. Εδώ το περιχύνουμε -πριν το ψήσιμο- με χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού και ένα μίγμα από μέλι και μουστάρδα, που θα το κάνει ακόμα πιο νόστιμο!
Ένα διαφορετικό cheesecake με πρωταγωνιστή το μέλι!
Αυτοί οι αλμυροί λουκουμάδες έχουν φέτα, θυμαρίσιο μέλι και ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα. Αποτελούν καλή πρόταση και για πρωινό.
Ένα εύκολο κοτόπουλο στη λαδόκολλα που γίνεται λουκούμι από το μέλι, το πορτοκάλι και το μοσχολέμονο. Γρήγορο και αρωματικό για όλη την οικογένεια. Με ένα ωραίο πουρέ ή σπυρωτό ρύζι από δίπλα γίνεται αρχοντικό γεύμα!
Οι μελιτζάνες εδώ συνδυάζονται με καβουρδισμένο πελτέ και σάλτσα ντομάτας και γίνονται ιδανική πρόταση για συνοδευτικό. Ένα διαφορετικό μεζεδάκι, που μπορεί να συμπληρώσει τέλεια ένα γεύμα.
Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή με μοναδική γεύση, αφού συνδυάζει πιπεριές, ντομάτα και μια σπέσιαλ βινεγκρέτ.
Ένας κλασικός μεζές για το κρασί, σερβιρισμένος με απολαυστική γλυκόξινη σος μελιού που ταιριάζει πολύ με τη φέτα.
Όλα τα λαχανικά στην εποχή τους, σε ένα πάντρεμα γεύσεων που βγάζει όλα τα χρώματα και αρώματα του καλοκαιριού.