OliveMagazine

Σε μια διαφορετική εκδοχή η αγαπημένη μας τοστάδα, με πολλά αρώματα και βάθος γεύσης, μας θυμίζει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αμέτρητους συνδυασμούς σε πολύ σύντομο χρόνο!

Το μυστικό του στρούντελ βρίσκεται στο φύλλο, το οποίο πρέπει να είναι πολύ λεπτό, σχεδόν διάφανο! Οι εξπέρ του είδους λένε ότι πρέπει να είναι τόσο λεπτό που να μπορεί κανείς να διαβάσει εφημερίδα κάτω από αυτό!

Τα μήλα είναι ένα από τα δημοφιλή φρούτα, που χρησιμοποιούνται τόσο στην ζαχαροπλαστική, όσο και στη μαγειρική. Σε αυτήν τη συνταγή απογειώνονται γευστικά με σοκολάτα, αλλά και σαντιγί.

Απόρρητο Απόρρητο