OliveMagazine

Οι τηγανητές μελιτζάνες στην πιο τέλεια εκδοχή τους, ως τσιπς! Συνοδεύονται με δροσερή κρέμα αβοκάντο, λάιμ και μέντα, που δίνει στο πιάτο μια διαφορετική φρεσκάδα.

Ο εθνικός μας μουσακάς, το πιο αναγνωρίσιμο ίσως πιάτο της ελληνικής κουζίνας, σε μια νέα συνταγή με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας που απογειώνει τη γεύση του. Ένα πιάτο που θα λατρέψουμε ξανά!

Μια διαφορετική εκδοχή της κλασικής μαμαδίστικης συνταγής. Η προσθήκη του σπιτικού πουρέ καπνιστής μελιτζάνας είναι η πινελιά που απογειώνει τη γεύση, ενώ χάρη στην προσθήκη της πατάτας, το πιάτο πλησιάζει τη γεύση του μουσακά.

Ο συνδυασμός ντομάτας, σκόρδου και ξιδιού δίνει την αγαπημένη μου ντοματένια σάλτσα. Συνήθως τη σερβίρω με τηγανητές μελιτζάνες ή με πεντανόστιμα κεφτεδάκια μελιτζάνας!

Ένα απολαυστικό πιάτο που συνδυάζει αρμονικά τις Χυλοπίτες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με αρνίσιο κιμά και ραγού μελιτζάνας. Ταιριάζει άψογα σε κάθε γιορτινό τραπέζι!

Απόρρητο Απόρρητο