Βάζουμε στο γιορτινό τραπέζι ένα αλμυρό μιλφέιγ με κρέμα από κατσικίσιο τυρί και σος ντομάτας. Οι γεύσεις δένουν αρμονικά μεταξύ τους και το μόνο σίγουρο είναι, πως θα ενθουσιαστούν όλοι στο τραπέζι.
Βάζουμε στο γιορτινό τραπέζι ένα αλμυρό μιλφέιγ με κρέμα από κατσικίσιο τυρί και σος ντομάτας. Οι γεύσεις δένουν αρμονικά μεταξύ τους και το μόνο σίγουρο είναι, πως θα ενθουσιαστούν όλοι στο τραπέζι.
Νόστιμο ορεκτικό λαχανικών σε στρώσεις, που εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη γεύση του.
Ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά, το μιλφέιγ, σε μία εναλλακτική εκδοχή του με αχλάδια και αμύγδαλα, σερβιρισμένα με σάλτσα σοκολάτας.
Το μιλφέιγ στην ανοιξιάτικη εκδοχή του, με φρέσκες φράουλες.
Ο μπακλαβάς ξανασυστήνεται και προσφέρεται σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή!
Ένα ξεχωριστό ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι, που συνδυάζει άψογα τυρί με μήλα.
Αγαπημένο γλύκισμα για το κυριακάτικα και γιορτινά τραπέζια το μιλφέιγ, αποκτάει σε αυτή τη συνταγή ωραία γεύση λεμονιού.
Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό με στρώσεις από μήλα, τυρί και ζαμπόν, που ταιριάζει πολύ σε φθινοπωρινά, γιορτινά τραπέζια.
Αξιοποιούμε τα ζουμερά ροδάκινα και φτιάχνουμε το πιο νόστιμο, εύκολο και εντυπωσιακό γλυκό του καλοκαιριού!
Λαχταριστό και αέρινο μιλφέιγ, σε ανοιξιάτικη εκδοχή, εμπλουτισμένο με φράουλες. Η μαστίχα Χίου κάνει τη διαφορά, δίνοντας υπέροχη γεύση και άρωμα στο γλυκό σας.