OliveMagazine

Η πίτα του βοσκού είναι μια κλασική αγγλική συνταγή, με πολύ ξεχωριστή γεύση, που αξίζει να δοκιμάσετε. Παραδοσιακά γίνεται με αρνίσιο κιμά, ωστόσο για όσους αγαπούν τις πιο ανάλαφρες γεύσεις ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι ιδανική επιλογή.

Τρυφερά αμπελόφυλλα, φρέσκα μυρωδικά, μοσχαρίσιος κιμάς και ολίγον από ρύζι. Ο αντίποδας του γιαλαντζί ντολμά που αντεπιτίθεται. Η δροσερή σάλτσα γιαουρτιού συνοδεύει άψογα αυτό το νόστιμο πιάτο που μπορείτε να σερβίρετε είτε σαν κυρίως πιάτο, είτε σαν μεζέ

Απόρρητο Απόρρητο