OliveMagazine

Παραδοσιακό φαγητό του Ρεθύμνου που γίνεται μόνο με ροφό και με φρέσκες, μεγάλες μπάμιες. Στο Ηράκλειο και στα Μάλια Λασιθίου το μαγειρεύουν με σάρπες. Στην περίπτωση που δεν βρίσκετε ούτε ροφό ούτε σάρπες, δοκιμάστε ένα άλλο φιλέτο ψαριού παρόμοιο με τα άλλα δύο.

Η μπάμια, το λαχανικό που μπαίνει στις κουζίνες σχεδόν όλου του κόσμου, έχει ή φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς. Εάν μαγειρευτεί σωστά και συνδυαστεί με τα κατάλληλα υλικά, μπορεί να δώσει τα πιο νόστιμα φαγητά.

Μια άκρως καλοκαιρινή πρόταση για όλη την οικογένεια! Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό μαγείρεμα με τους αφράτους και ζουμερούς κεφτέδες να μαγειρεύονται με τις μπάμιες στη γάστρα στην κεραμική επαγωγική εστία Electrolux EHL6540FOK που παρέχει την ελευθερία να τοποθετήσετε μαγειρικά σκεύη διαφορετικού μεγέθους μαγειρεύοντας με εξοικονόμηση χρόνου και ρεύματος.

Οι καλοκαιρινές θρεπτικές μπάμιες μπορεί να μην είναι σε όλους συμπαθείς όμως όταν μαγειρευτούν σωστά κάνουν υπέροχα φαγητά κατσαρόλας αλλά και φούρνου όπως η συνταγή που σάς προτείνουμε.

Απόρρητο Απόρρητο