OliveMagazine

Για όσους θέλουν μία αλλαγή από το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αυτό το μπέργκερ με παναρισμένο τυρί και λαχανικά είναι ιδανική επιλογή. Και επειδή μπέργκερ και τσιπς πάνε παρέα, συνοδεύετε με τραγανά, σπιτικά τσιπς παντζαριού.

Η προσθήκη κρέατος δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που εγγυάται τη νοστιμιά ενός μπέργκερ. Τα σωστά υλικά, η φαντασία και οι λεπτομέρειες στο ψήσιμο του δίνουν πάντα μια θέση στο τραπέζι ακόμα και αν είναι χορτοφαγικό.

Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε τους γίγαντες και μία πολύ έξυπνη λύση για να φάνε όσπρια και λαχανικά και τα παιδιά. Μπορείτε να σερβίρετε τα μπιφτέκια με ρύζι ή τηγανητές πατάτες ή να φτιάξετε μαζί τους χορτοφαγικά σάντουιτς και μπέργκερ.

Ένα ιδιαίτερο club sandwich με κεφτεδάκια φακής και πίκλες μαραθόριζας και σέλερι, που θα συνοδεύσετε με καρότα. Ιδανικό για όσους νηστεύουν αλλά ξέρουν να τρώνε! Δοκιμάστε επίσης και μπέργκερ με μπιφτέκι φάβας και ρεγγοσαλάτα.

Τα ψωμάκια μπριός είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξετε αφράτα σάντουιτς με φρέσκα υλικά, αλλά και λαχταριστά μπέργκερ, ενώ ταιριάζουν πολύ και στο πρωινό, αλειμμένα με λίγη από την αγαπημένη σας μαρμελάδα. Σε αυτή τη συνταγή θα το φτιάξετε σαν μεγάλο ψωμί, που στην εμφάνιση θυμίζει και λίγο...

Μια εναλλακτική και απίστευτα νόστιμη εκδοχή του μπέργκερ με το κρητικό απάκι να παίρνει τη θέση που συνήθως έχει το μπιφτέκι και πατάτες όχι τηγανητές αλλά... σαν τηγανητές.

Ποιος μπορεί ν' αντισταθεί σε ένα λαχταριστό μπέργκερ με ζουμερό μπιφτέκι, λιωμένο τυρί και σος; Κανείς! Γι αυτό, φτιάξτε το με τα χεράκια σας για να είσαστε σίγουροι και τι περιέχει. Γίνεται πολύ γρήγορα, άλλωστε.