OliveMagazine

Τα κοκτέιλ με χαμηλή περιεκτικότητα ή και χωρίς αλκοόλ κερδίζουν εδώ κι καιρό έδαφος στις κάρτες των μπαρ ενώ φαίνεται ότι αντίστοιχες προσπάθειες γίνονται και για τη δημιουργία κλασικών ποτών τα οποία δεν θα περιέχουν ίχνος αλκοόλ.

Μπορεί κάποιος να περίμενε ότι ένα «καταφύγιο μπίρας» θα βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο αυτό βρίσκεται αρκετά πιο νότια και συγκεκριμένα, στην Κρήτη.

Στην σελίδα του αμερικανικού πανεπιστημίου NC, ο Κολίν Ντόχερτι, καθηγητής μοριακής και δομικής βιοχημείας, αναλύει τον τρόπο αντίδρασης των φυτών στην κλιματική αλλαγή και, πιο συγκεκριμένα του λυκίσκου, βασικού συστατικού της μπίρας, αναφέροντας ότι οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος θα επηρεάσουν τη γεύση της.

Απόρρητο Απόρρητο