OliveMagazine

Τι μπορούμε να κάνουμε όταν οι μπανάνες που έχουμε στον πάγκο της κουζίνας αρχίζουν να μαυρίζουν; Τι μπορούμε να φτιάξουμε; Ένα πεντανόστιμο μπανανόψωμο είναι ιδανικό σνακ για τη δουλειά, το γραφείο, το σχολείο.

Τι μπορεί να κρύβεται μέσα σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ; Πέρα από τα φρούτα και τα λαχανικά μας, είναι πιθανό να μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις...

Από το φυτό της μπανανιάς μπορούμε να δημιουργήσουμε γεύση με τα φύλλα της που δημιουργούνται ως λαδόκολλα, δίνοντας μια φρέσκια και γλυκιά γεύση στο κρέας ή το ψάρι μας. Η φλούδα της μπανάνας δίνει μια φρουτένια γλυκύτητα ειδικά όταν τυλίξει τις γαρίδες μας.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη μπανάνα σε γλυκές συνταγές. Κι όμως ταιριάζει πολύ και με αλμυρά πιάτα, όπως αυτή η τηγανιά με κρητικές μπανάνες και μούσμουλα, που αξίζει να δοκιμάσετε.

Οι μπανάνες είναι από τα φρούτα που μας αρέσουν πολύ και τις χρησιμοποιούμε σε αρκετές παρασκευές. Πολλές από αυτές, ζητούν τις μπανάνες κατεψυγμένες.

Απόρρητο Απόρρητο