OliveMagazine

Εύκολη πίτα που συνδυάζει την υπέροχα κρεμώδη υφή της γέμισης με το τραγανό φύλλο. Το ελαφρύ πασπάλισμα με ζάχαρη άχνη στο τέλος και το βούτυρο γάλακτος είναι οι πινελιές που την απογειώνουν.

Γλυκιά ή αλμυρή, η μπουγάτσα είναι από τις επιλογές που αγαπάμε πολύ. Εδώ τη φτιάχνουμε σε μια συνταγή που στέκεται πολύ ωραία και στο γιορτινό τραπέζι.

Ποιός είπε ότι η μπουγάτσα είναι μόνο γλυκιά; Εδώ την κάνουμε και αλμυρή και τάρτα. Σταθερή αξία το Σιμιγδάλι Ψιλό ΜΕΛΙΣΣΑ στην κρέμα!

Με τα αρώματα της βανίλιας και του λεμονιού, αυτή η μπουγάτσα που φτιάχνετε με Σιμιγδάλι Ψιλό ΜΕΛΙΣΣΑ όταν βγαίνει ζεστή ζεστή από το φούρνο είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει γλυκά η μέρα και η εβδομάδα ολόκληρη!

Γίνετε η μπουγάτσα νηστίσιμη; Και βέβαια! Την ετοιμάζετε με Σιμιγδάλι Ψιλό ΜΕΛΙΣΣΑ και προσθέτετε και σοκολάτα κουβερτούρα για να γίνει ακόμα πιο λαχταριστή.