OliveMagazine

Το μπριάμ είναι από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Όμως και τα λαχανικά του, λεπτοκομμένα και ψημένα στο φούρνο, γίνονται και μία μεγάλη και χορταστική ομελέτα φούρνου.

Αυτές οι τραγανές φλογέρες είναι ό,τι πρέπει για ορεκτικό στο καθημερινό ή το κυριακάτικο τραπέζι. Εάν μάλιστα τις συνοδεύσετε με ένα -ή πολλά- από τα ντιπ που σάς προτείνουμε είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσετε τους πάντες με τις μαγειρικές σας ικανότητες και τη δημιουργικότητά σας.

Εκμεταλλευόμαστε τα λαχανικά τής εποχής και φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο, θρεπτικό και άκρως ανοιξιάτικο μπριάμ. Το συνδυάζουμε με ψαράκι, το οποίο απογειώνεται με το πιο γευστικό λαδολέμονο που έχετε φτιάξει ποτέ.

Οι τάρτες και οι πίτες με μπριάμ μας αρέσουν πολύ, μιας και δίνουν μια γευστική εναλλακτική του κλασικού καλοκαιρινού πιάτου. Σε αυτή τη συνταγή, προσθέτετε στη γέμιση και μακαρόνια που κάνουν την πίτα ακόμη πιο πλούσια και χορταστική.

Απόρρητο Απόρρητο