OliveMagazine

Το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται σε κλασικό μεξικάνικο adobo (σάλτσα) με κάστανα και γαλομυζηθρα. Από όλη τη συνταγή το μόνο δύσκολο είναι η υπομονή μέχρι να το δοκιμάσετε!

Η κρητική ξινομυζήθρα δίνει άλλο άρωμα και γεύση σε αυτά τα σπιτικά μπιφτέκια. Καθημερινό φαγητό για όλη την οικογένεια που φτιάχνεται στο πι και φι και το λατρεύουν τα παιδιά.

Ο Κρητικός και κριτής του «MasterChef Junior», Μανώλης Παπουτσάκης, δίνει τις δικές του συνταγές με κιμά, διατηρώντας την παρουσία των υλικών του νησιού έντονη.

Απόρρητο Απόρρητο