OliveMagazine

Φτιάχνουμε σαλάτα με σπαγγέτι κολοκυθιού. Αυτό το πιάτο είναι εποχής, περιέχει πέστο βασιλικού, λιαστές ντομάτες και είναι ιδανική επιλογή και ως light γεύμα.

Η κλασική αγαπημένη συνταγή για γεμιστές ντομάτες σε μια παραλλαγή με πλιγούρι και κρέμα φέτας. Ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιρινό από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Ένα απολαυστικά πλούσιο πιάτο ζυμαρικών. Πέννες, μπρόκολο, γαρίδες και λιαστές ντομάτες δίνουν ένα λαχταριστικό και θρεπτικό συνδυασμό για το καθημερινό τραπέζι.

Το απόλυτο ελληνικό φαγητό του καλοκαιριού, τα γεμιστά. σε μια διαφορετική συνταγή που αντικαθιστά το ρύζι με πλιγούρι. Συνοδεύονται από δροσερή αρωματική σάλτσα φέτας. Μια συνταγή του Master Chef, Λάμπρου Βακιάρου.

Ο φούρνος θα γεμίσει, το σπίτι θα μυρίσει. Τα κλασικά και αγαπημένα γεμιστά της μαμάς με το κουκουνάρι και τη σταφίδα. Τρώγονται από το ταψί, τρώγονται την επόμενη, τρώγονται και κρύα. Γιατί γεμιστά σαν της μαμάς δεν υπάρχουν!

Τα αλμυρά κέικ είναι εξαιρετικό ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι. Δοκιμάστε το συνδυασμό λιαστής ντομάτας με γραβιέρα και θα τα καθιερώσετε και τις άλλες μέρες του χρόνου ως σνακ.

Οι ντομάτες προβενσάλ μπορούν να γίνουν ένα ελαφρύ κυρίως πιάτο με τη συνοδεία τυριού. Μπορούν επίσης να συνοδεύσουν μια άσπρη μακαρονάδα πασπαλισμένη με μπόλικο τυρί, ενώ είναι μια εξαιρετική γαρνιτούρα για ψητό κρέας ή ψάρι.

Απόρρητο Απόρρητο